AGENDA

938818d2-f2ea-4957-be02-5c0493e31dd9.jpg

What My Body Knew and Forgot to Tell Me

What my body knew and forgot to tell me is een tentoonstelling die vormen van lichamelijke kennis verkent. Wat kunnen we te weten komen aan de hand van ons lichaam, onze zintuigen en ons gevoel, dat niet noodzakelijk met ons verstand te vatten is? Zijn we nog in staat om te luisteren naar en mét ons lichaam, of neemt de rede steeds de bovenhand? Zeven kunstenaars werden uitgenodigd om in het Kunstenhuis in Harelbeke plaatsgebonden werk te creëren. Ze herleiden de aandacht naar onze lichamelijke kennis die in vergetelheid is geraakt en vaak onaangeroerd blijft. What my body knew and forgot to tell me nodigt iedereen uit om te voelen en te omarmen wat het lichaam weet, maar het verstand niet onder woorden kan brengen.

Deelnemende kunstenaars: Anaïs Chabeur, Maikel De Greve, Thuy Lê Thi Thu, Sander Misplon, Fieke Ruitinga, Juliane Schreiber en Bram Van Breda.

 

 

Gecureerd door Camille Bladt en Margo Veeckman. 

 

14 mei 2021 – 18 juli 2021 

Vrijdag – Zaterdag – Zondag
14h - 18h 

Dit project kwam tot stand met de genereuze steun van Kunstenhuis vzw, de Vlaamse Overheid, Cera, de Cultuurraad van de Stad Harelbeke en Notebaert Productie.